Nişanlısıyla Babasını Öldüren Sanığa Üç Kez Müebbet Talebi Nişanlısıyla Babasını Öldüren Sanığa Üç Kez Müebbet Talebi
Mersin Cimnastik Spor Salonu'nda yapılan alet finalleri erkekler halka kategorisinde toplamda 15 bin 133 puan alarak Gümüş madalyaya uzanan İbrahim Çolak, Türkiye tarihinin Akdeniz Oyunları artistik cimnastik halka kategorisindeki ilk madalyasını kazandıran isim oldu. İbrahim Çolak’a ilk tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan geldi.
Madalya töreninin ardından duygularını anlatan İbrahim Çolak, "Tarihte ilk olma duygusu anlatılmaz, yaşanır. Çok güzel ve gurur verici bir durum. İnşallah diğer takım arkadaşlarım da bu duyguyu yaşar. Onlara da şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.
Çolak, asıl hedefinin olimpiyat madalyası almak olduğunu anlatarak, "En büyük hedef olimpiyatlar. 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları'na hazırlanıyorum. Ondan önce dünya kupaları ve şampiyonalarında yarışacağım. Adım adım yükselerek hedefime ulaşmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Kemalpaşa Yamanlar Koleji Müdürü Abdullah Gül, “Cimnastikte Oyunlar tarihinde ilk madalyamızı alan öğrencimiz İbrahim Çolak’ı tebrik ederim. Olimpiyat hedefinde kendisine başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim