Sporun Başkenti Bornova Sporun Başkenti Bornova
Görgü tanıklarının ifadesine göre  Büyükşehir belediyesi kanalizasyon idaresine bağlı ekibin geldiği ancak tıkanıklığı gideremediği ve geri gittiği bildirildi. Temiz su ile pis su karışımı olan suyun çevreye yayılması ile adeta seferberlik başlatıldı. Çevredeki esnaflar yükselen suyun iş yerlerine girmemesi için büyük çaba sarfetti.  Yoldan geçen arabaların oluşan göl sularının iş yerlerine girmesine sebep olması ile ortalık gerildi. İş yeri sahipleri kanalı açmaya gelen belediye ekiplerine ve yetkililerine ateş püskürdü.




6 saattir burası böyle neden müdahale edilmiyor. olayın hemen ardından aramamıza rağmen 3 saat sonra geldiniz ve gelen ekip sorunu çözemedi şimdi siz geldiniz. Bizin bu halimiz ne olacak diye adeta isyan ettiler. Olay yerine gelen belediyeye ait 2 aracın yoğun çabası sonucu sorun giderildi ve belediye ekipleri sokağın yıkanması için esnafın mallarını içeri almasını istedi. 




Vatandaşların yaya giderken oldukça zorlandıkları olayda kayarak düşen bir bayan; sokağı pis su götürüyor ama yetkililer yok. Üstim başım hep pis su oldu bunun hesabını kim verecek dedi. 

Ekiplerin sorunu gidermesi ve sokağı yıkamasıyla ortalık normale döndü. 


Editör: TE Bilişim