“Mutfakta” Eğitim Zamanı! “Mutfakta” Eğitim Zamanı!
Kadınların evlerinde yaptığı hediyelik eşyalar yılbaşı alışverişine çıkan vatandaşların akınına uğradı. 
Karşıyaka Belediyesi’nin Evde Üretim projesinin destek verdiği kadınların açtığı kermes 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Evlerine ekonomik katkı sağlamak için özenle yaptıkları takılar, örgü şapkalar, bereler, atkılar, ev aksesuarları, batik çalışmalar ilk günden yoğun ilgi gördü.
Karşıyakalı ev hanımlarını üretime katmak, aile bütçelerine ekonomik katkı sağlama imkanı sunmak üzere hayata geçirilen “Evde Üretim” projesinin başarıyla devam ettiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Kadınlarımızın el ürünleri konusunda çok başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Belediye olarak küçük de olsa bir imkan sunarak, onlara destek veriyoruz. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı yıl içerisinde belli aralıklarla sürekli tekrarlıyoruz “ dedi.
Evlerinde yaptıkları ürünleri kentin merkezinde satma imkanı bulan kadınlar sonuçtan mutluluk duyduklarını ifade ederek; "Karşıyaka Çarşısı’nın yoğunluğu ile yaptıklarımızı çok kişiye gösterebiliyoruz. El ürünlerine meraklı olanlar da bu kadar çok çeşidi bir arada bulmaları imkansız. Satışlardan elde ettiğimiz gelirle de kendi evimizdeki yılbaşı harcamalarımızı karşılıyoruz. Bize destek olan Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim