Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Ege-Koop şimdi de ‘Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı’ sloganıyla dar ve orta gelir grubuna yönelik, Kubilay Anıtı ve belediyenin ‘prestij projesi’ olan Tepe Sosyal Tesisleri’ne komşu Gedizkent 2 Projesi’ni hayata geçiriyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje. Lüks olarak nitelenen fahiş fiyatlı dairelerde ne varsa Gedizkent 2’de de o olacak. Bu projemizle herkes ev sahibi olacak” dedi.

Yılın ilk 3 ayında düşüşe geçen konut talebi ve inşaat sektöründeki durağanlığa Ege-Koop, yine yepyeni ve özel bir proje ile yanıt verdi. Ege-Koop, yeni projesi Gedizkent 2 için de daha önce toplam bin bahçeli konuttan oluşan Villakent ile Keyifli Yaşam Evleri projelerini hayata geçirdiği Menemen ilçesini tercih etti.

ASLAN: İLK HARÇ 17 MAYIS’TA…

Ucuz, sağlıklı ve modern konut konseptini içeren projenin dar ve orta gelir grubuna yönelik olduğunu belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, temeli 17 Mayıs Cumartesi günü atılacak toplam 190 konutluk Gedizkent 2’de 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğunu kaydetti. Konut fiyatlarını 105 bin lira ile 174 bin lira olarak belirlediklerini söyleyen Aslan, “Her bütçeye her keseye uygun bir proje. Bugün 300-400 bin lira gibi fahiş rakamlara satılan dairelerde ne varsa Gedizkent’te de o olacak. Hatta çok daha kaliteli olacak. Geride bıraktığımız 30 yılı Gedizkent 2 projemizle ile taçlandırıyoruz. Özellikle vurguluyorum; dileyen herkes ev sahibi olacak. Sözüm teminatımdır” dedi.

“SINIRLI SAYIDA, ACELE EDİN…”

Ege-Koop’un sunduğu sınırlı sayıdaki konutlara sahip olma fırsatı için acele edilmesi gerektiğini dile getiren Aslan, “ Hem ucuz hem modern konuta sahip olmak isteyenler hiç düşünmesin, gönül rahatlığı ile projemize ortak olsun. Menemen’in en güzel mahallelerinden Atatürk Mahallesi’nde, eşsiz Menemen Ovası’na ve ilçe merkezine hakim noktada, İZBAN’a 900 metre yakınlıktaki bu projeyi 2016’da teslim edeceğiz. Çevresinde sağlık merkezi, okullar, alışveriş mekanları mevcut. Hem birkez daha dar ve ortagelirli insanlarımızı ev sahibi yapacağız, hem ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız hem de Menemen’in yaşam kalitesini bir kat daha yukarıya taşıyacağız” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim