88 yaşındaki kadına tecavüz 88 yaşındaki kadına tecavüz
Evlenmek için aylar öncesinden bu günü kararlaştıran Trabzonlu çiftin nikahı, Kapadokya’da sabahın ilk ışıklarında balonda kıyıldı. 
Yaklaşık 2 yıldır arkadaşlık eden ve evlenmek için aylar öncesinden 12.12.2012 tarihini belirleyen Trabzonlu işadamı Yalçın Kaya Akgün (42) ve kız arkadaşı Sigortacı Elif Pamir (42), Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde sabahın ilk ışıklarında havalan sıcak hava balonu sepetinde dünya evine girdi. Göreme Belediyesi Nikah Memuru Yasin Temel’in kıydığı nikah ile mutluluklarını pekiştiren çift için balon sepeti tıpkı bir gelin arabası gibi süslendi. Çiftin bindiği balon yaklaşık 2 saat Kapadokya semalarında kaldı.
Aylar öncesinden bu günü beklediklerini söyleyen Damat Yalçın Kaya Akgül, “Çok özel bir günde, özel bir mekanda ve özel birisiyle evlendiğim için çok mutluyum. Umarım bu mutluluğumuz ömür boyu sürer.” dedi.
Gelin Elif Pamir ise, “Kapadokya’yı görmeyi çok istiyordum. Bu muhteşem bölgeyi en mutlu dünümde görmek ve 12.12.2012 gibi özel bir tarihte evlenmek çok güzel oldu.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim