Cenazeye giderken hayatını kaybetti Cenazeye giderken hayatını kaybetti
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucunun, batıdaki turistik illere Osmaniye üzerinden nakledeceklerini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonrasında, uyuşturucu maddenin, bir Kara Deniz ilinin plakasını bir araç ve bu araca öncülük eden diğer bir aracın içerisinde taşınacağını öğrendi. Araçta yer alan kişilerin dikkat çekmemek için, kendilerine aile görüntüsü vererek, lüks otomobiller kullandığı tespit edildi. Söz konusu araçlara yapılan operasyonlarda 28 NC 234 ve 21 GH 416 plakalı araçta bulunan Mahmut Y. ( 25 ), Mehmet D. ( 26 ), Nurcan D. ( 26 ) ve Zeynep Y. ( 31 ) gözaltına alındı.
Yine aynı gün Osmaniye Otobüs Terminalinde yapılan bir diğer operasyonda da şüphe üzerine aranan bir kadının, iç çamaşırlarına eroin gizlediği tespit edildi. Konuyla ilgili A.A. ( 46 ) ve S.A. ( 33 ) göz altına alındı.
Toplam 122 kilo esrar ile 9,70 gram eroinin yakalandığı 2 operasyonda, 6 kişi göz altına alınırken, bu kişilerden Mahmut Y. ( 25 ) ve Mehmet D. ( 26 ) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör: TE Bilişim