13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
 El insaf, 170 bin kişiye iş ve aş kapısı açılacak” sözleri ile yanıt verdi. 
Bornova Kavaklıdere Mahallesi sakinlerine hitap eden AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım İzmir’in genel sorununun imar olduğuna dikkat çekti. Tüm ilçelerde olduğu gibi Bornova’da da tüm sorun ve sıkıntıları bildiklerine dikkat çeken Yıldırım, tüm plan ve programlarımız hazır. 100 yıllık geleceğe yönelik vizyon projelerimiz hazır. Onun için ‘Yüzyılın Şehircilik Hareketi’ diyoruz. Herkese benim İzmirim, benim kentim, Türkiye’nin gözbebeği dedirtecek tüm ekiplerimiz hazır” dedi.


“İŞTEN ÇIKARACAKLAR İFTİRASINI ATIYORLAR”


Kendileriyle hizmet yarışına giremeyecek olanların iftiralar attığına değinen Yıldırım, şöyle konuştu: “İftiralar dur durak bilmiyor. ‘Bunlar gelince belediyede çalışan herkesi işten çıkaracaklar’ diyorlar. Allah kimseyi şaşırtmasın. Ben 11 yıl boyunca Ulaştırma Bakanlığı yaptım. Gidin sorun, kimse işinden çıkmış mı? Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam, İzmir’in gelişmesine, İzmir’in geri gitmesine sebep olanlarla uğraşırım.

Herkes rahatına baksın, tehditlere aldırış etmesinler. Birde minibüs hatlarını iptal edeceğimizi yayıyorlar. Daha da çoğaltıp, yaygınlaştıracağız. Bu şehirde toplu taşıma yok toplu taşıma. Kavaklıdere’de otobüs istedik vermediler diyorlar. 20 gün önce koymuşlar. 5 yıldır peşlerinden koşturmuşlar.

Seçime 5 kala otobüs koymaya başlamışlar. Size yapılanın aynısını da siz onlara yanıt verin. Aynı zamanda 90 dakikayı kaldıracaklar diye yayıyorlarmış. İnsaf edin! Yalanla, dolanla, karalamayla açığınızı kapatamazsınız. Açık çok büyük. Delik büyük yama küçük. İşin özeti bu.”

Yıldırım, Bornova programını Doğanlar semtinde Hurdacılar Sanayi Sitesi yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantıyla bitirdi. Kendisini coşkuyla karşılayan kalabalığa seslenen Yıldırım, yapılacak her işi ortak akılla yürüteceklerinin sözünü verdi. Herkesin ulaşabileceği bir başkan olacaklarını anlatan Yıldırım, 7 gün 24 saat görevimizin başında olacağız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim