Öğrenci evinde yangın Öğrenci evinde yangın
 Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından her yıl Ramazan ayında açılan Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nın bu yıl 23’üncüsü düzenlenirken, vatandaşların indirimli dini yayınları alabildikleri bildirildi. 
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan’ın başlamasıyla bir gelenek haline gelen ve Malatyalıların her yıl sabırsızlıkla bekledikleri Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı'nı bu yıl belediye binasının yan tarafında oluşturulan yeni fuar alanında açtık. Malatyalılar tarafından yoğun bir ilgi var" ifadelerini kullandı.

BAYRAM ALIŞVERİŞ FUARI AÇILAMADI
Nalçacı, bayram alışveriş fuarı konusunda da, "Daha önceden planladığımız bir etkinlik vardı. 1-18 Ağustos tarihleri arasına düzenlemeyi düşündüğümüz bayram alışveriş fuarıyla ilgili 15 Mayıs tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) yapmış olduğumuz müracaattan herhangi bir olumlu sonuç alamadığımızdan dolayı burada yapmayı planladığımız alışveriş fuarını iptal etmek zorunda kaldık. Dolayısıyla alanın tamamına yakınını kitap fuarına, kısmen de alışveriş fuarında söz verilen firmalara ayırdık" bilgilerini verdi.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim