Bayraklılı çocuklar şenlikte buluştu Bayraklılı çocuklar şenlikte buluştu
İlçenin 50 yıllık sorununu çözdükleri için mutlu olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı, artık sorunlarını çözen bir belediye olacak" dedi.
Uzun yıllardır Bayraklı'da sorun olan ve çözümü zaman alan 1639 sokaktaki yağmur tahliye sistemlerinin yapmı sonrası asfaltlama işleri de son noktaya getirilerek, vatandaşın kullanımına sunuldu. Mahalle sakinleri ve o sokağı kullananlar tarafından da büyük sevinçle karşılanan çalışmaları yerinde inceleyen, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "50 yıllık sorunu çözdüğümüz için mutluyuz" diye konuştu.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Karabağ, "1639 sokak Bayraklı'nın ana akslarından biri, yağmur tahliye sistemlerinin yapılacağı yer olarak uzun süredir bekliyordu. İhaleler tekrarlandı ancak artık tamamlandı. Şimdi asfalt kaplama işlemini yapıyoruz. Öncelikle kendi imkanlarımızla ilçe belediyesi olarak asfalt kapladık. Şimdi daha geniş kapsamlı yapıldı. Büyükşehirle ortaklaşa yolun 50 yıllık sorunu da çözülüyor. Yağmur ve su baskınlarının yağmur tahliye sistemlerinin devreye girmesiyle biteceğini görüyoruz. Bayraklı Belediyesi, giderek sorunları çözen bir belediye olacak. O bakımdan da sorunları çözmekten dolayı mutluyuz" diye kaydetti.
Editör: TE Bilişim