Patronunu satırla 12'ye böldü ormana attı Patronunu satırla 12'ye böldü ormana attı
Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Çekirge Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Bu hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.’den bir süre önce ayrılan ambulans şöförü İ.G. (41), Ankara’dan Bursa’ya gelirken, Fatma Y.’yi arayarak, “Seninle konuşacağız, hastaneden ayrılma” dedi. Bunun üzerine Fatma Y, rapor alarak evine gitti. 

Eski eşini hastanede bulamayan İ.G., Fatma Y.’yi aradı. Hastaneye, hemşire Fatma Y'nin dini nikahla evlendiği ikinci kocası Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) geldi.

Buluştuktan sonra taraflar arasında tartışma çıktı.

Belindeki tabancayı çıkaran İ.G., acil servis önünde baba ile oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Yaralılara müdahale etmek isteyen vatandaş ve doktorları da tehdit ederek yanına yaklaştırmayan zanlı, yerde yatan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç’a ateş etmeye devam etti.

Hastane polisinin müdahalesine rağmen teslim olmayan İ.G, ikinci şarjörü de takarak ateş etmeyi sürdürdü. İ.G, üçüncü şarjörü takıp silahını yere bıraktıktan sonra teslim oldu.

Hastane içine alınan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç, doktorların müdahalesine rağmen kurtaramadı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, araçların altında ve etrafta 24 adet boş kovan buldu. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç’ın cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim