Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı
Edinilen bilgiye göre olaylar Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Sirkenli ve Yumurtalık gişelerinde meydana geldi. İddiaya göre Adana İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerini otoyolda önlem aldı. Yapılan ilk operasyonda TEM Otoyolu Sirkeli ve Yumurtalık Gişelerinde durdurulan yolucu otobüsünde Z.E., İ.M.H., İ.H.E. ve F.A.'nın yolcu bagajında bulunan valizlerinde ve kolilerinde yapılan aramada çeşitli markalarda yurda yasadışı
yollardan sokulduğu tespit edilen, yurt içinde yasal satış izni bulunmayan toplam 18 bin 300 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.
Sirkenli gişelerinde yapılan ikinci operasyonda da H.M.Y. isimli şahsın sevk ve idaresindeki özel aracın arka koltuğunda ve bagaj kısmında çeşitli markalarda yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen, yurt içinde yasal satış izni bulunmayan toplam 5 bin paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçildi. Yapılan operasyonlarda toplam 23 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gözaltına alınan 5 zanlı da adliyeye sevk edildi.
Editör: TE Bilişim