Kızının erkek arkadaşına kurşun yağdırdı Kızının erkek arkadaşına kurşun yağdırdı
Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Konya Karayolu 22. Kilometrede, Değirmendere kavşağı yakınlarından meydana geldi. Afyonkarahisar'dan, Konya'ya giden Nihat G., (36) yönetimindeki 42 UN 555 plakalı yolcu otobüsü gece saat 05.00 sularında kar yağışından dolayı kayganlaşan zeminde yoldan çıkarak orta refüje girip devrildi.

Meydana gelen kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, içerisinde 30 yolcu bulunan ve hepsi yaralanan yolcular otobüsteki emniyet çekici ile camları kırarak dışarıya çıktılar. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı Sivil Savunma ekibi sevk edildi. Kazada otobüs içerisinde sıkışan 5 kişi AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik bir müdahalesi sonrası sıkıştıkları yerden çıkarılabildi.

Kazada yaralanan 2’si ağır, 30 kişi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası yolcuların valizleri, cep telefonu ve çantaları gibi kişisel ürünleri olay yerine gelen firma çalışanları tarafından toplandı. Otobüsün devrildiği yerden vinç yardımı ile kaldırılırken, kurtarma çalışmaları esnasında Afyonkarahisar-Konya karayolu yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatıldı.

 Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.  
 

Editör: TE Bilişim