Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana
Agora Semt Evi Merkezi'nde ele emeği göz nuru olarak işlenen ürünler Konak Belediyesi'nin şehrin çeşitli yerlerinde bulunan vagonlarında satışa sunuluyor. Kursiyer kadınların boş zamanlarını değerlendirmek için başladıkları kurstan para kazanarak aile bütçelerine katkıda bulunmasından gurur duyduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; "Ev kadınları evlerinden çıkıp hem sosyal bir ortamda yeni arkadaşlıklar kuruyor hem farklı el işleri öğreniyorlar hem de yaptıkları ürünleri satarak ufak da olsa gelir elde ediyorlar. Günlük streslerinden, sıkıntılarından da bir parça uzaklaşıyorlar. Hayatlarına renk geldiğini düşünüyorum. Hayata karşı biraz daha motive olan kadınlar, bu sayede çocuklarına ve eşlerine de daha hoşgörülü oluyorlar" diye konuştu.
Semt Merkezi Sorumlusu Ruhsar Özdemir de, kadınların yanı sıra çocukların da etüde geldiğini kaydederek, "Merkezimiz bu semtin çehresini değiştirdi. Kadınlara ve çocuklara düzenlediğimiz kurslarla farklı bakış açıları kazandırdığımıza inanıyorum. Yeni hayat gayeleri edindiler. Onların öykülerine yakından tanıklık ediyoruz ve değişimleri gözlemliyoruz. Bunun için hepsi her fırsatta Belediye Başkanımız Dr. Hakan Tartan'a şükranlarını, sevgilerini ve teşekkürlerini sunuyorlar" dedi.
Keçeden uğur filleri, balık, yastık, cüzdan gibi pek çok ürün ortaya koyan kursiyerler, kadınlar günü için de rengarenk cüzdanlar hazırladı. Özel tasarım atölyelerinden veya hediyelik eşya mağazalarından yüksek fiyatlar ödeyerek alabileceğiniz bu aksesuarları çok daha ucuza Agora Semt Merkezi'nden ve satış vagonlarından alabilirsiniz. Sevdiklerinize özel bir hediye sunmak istiyorsanız, bu merkezlere mutlaka uğramalısınız.


Editör: TE Bilişim