Dikkat! Su Kesintisi Dikkat! Su Kesintisi
Menemen ziyareti kapsamında ilçedeki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine de katılan Dağ, burada yaptığı konuşmada, toplumda “4+4+4” olarak bilinen, yeni eğitim sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Dağ, “Bu milletin evlatları senelerce dinine, peygamberine, geçmişine, nesline yabancı bırakılmaya çalışıldı. Ama bu millet hiçbir zaman bunu istemedi. Halkın AK Parti'yi 3 seçimdir üst üste, tek başına iktidara getirmesinin temelinde de bu yatıyor. AK Parti hiçbir zaman toplum mühendisliği yapmadı, milletin sesine kulak verdi, bunun için de gün geçtikçe halkın daha çok teveccühünü kazanıyor” dedi.
Menemen ziyaretinde halk pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Dağ, vatandaşlarını taleplerini de tek tek not aldı.

YENİ AK PARTİ’LİLERE ROZET TAKTI
İlçeye bağlı Koyundere beldesine geçen Dağ, AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, parti saflarına dahil olan 100 gence rozet taktı. Yeni üyelere ‘hoş geldiniz’ diyen Dağ, AK Parti’nin İzmir’deki başarısının gençliğe bağlı olduğunu belirterek, “İnşallah bu şehirde ki dönüşümü AK Parti’li gençler gerçekleştirecek ve Ak Belediyeciliği bu şehre hakim kılacağız” dedi. Koyundere halkının, yollarının yapılmadığından ve çöplerin toplanmadığından şikayet etmesi üzerine konuşan Dağ, "Bizim tek derdimiz var bu şehre, bu ülkeye hizmet getirmek. Başbakanımızın dediği gibi 'Bu iş sevda işi', bu sevdaya sahip olmayanlar ne yazık ki bu şehrin yıllarını heba ettiler. İnşallah hep birlikte Koyundere’yi de, Menemen’i de, İzmir'i de Ak Belediyecilikle tanıştırarak sorunları birer birer çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim