Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
 Foça'da büyük bir sevgi çemberi içerisinde Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve partililer tarafından karşılanan Dağ, Foça Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada bir kadının 32 yaşındaki İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a, “Sen çok gençsin, seni nasıl mebus yaptılar bakayım?” diye sorması, Dağ’ın ve beraberindekilerin gülümsemesine neden oldu. Yaşlı kadına teşekkür eden Dağ, “Ablacığım 31 yaşında sizlerinde desteğiyle milletvekili seçildim. Devir değişti, artık gençler milletvekili oluyor. İftar vakti geliyor böyle tek tek masaları dolaşıyor. Daha enerjik oluyor” dedi.
Foça’da gazetecilere konuşan Dağ, Ak Parti İzmir Milletvekilleri olarak Ramazan ayının ilk gününden bu yana her akşam iftarlarını farklı bir ilçede vatandaşlarla birlikte yaparak iftar sofralarına konuk olduklarını belirterek, “Ramazan vesilesiyle şu ana kadar 15 ilçemizi gezmiş olduk. Bugünde Foça’dayız. İftar ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm üretmek başlıca amacımızdır” dedi.
Hakkari'de güvenlik güçlerine yapılan terör saldırısında 6 asker ve 2 köy korucusunun şehit olması nedeniyle olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Dağ, şöyle konuştu: 
“Üzüntülü bir gündeyiz. Dün gece sahur vaktine kadar medya aracılığı ile süreci takip ettim. Bu tür terör olaylarının bitmesi hepimizin arzusudur. Tabi bunun için bir etken var. Sadece bir hükümet projesiyle değil, devlet millet kaynaşmasıyla bu durumun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bunun içinde hep beraber el birliğiyle çalışmamız gerekiyor.”





İzmir Haber
Editör: TE Bilişim