Balkondan düştü hayatını kaybetti Balkondan düştü hayatını kaybetti
  Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği iftar yemeklerinin önceki günkü durağı ise Eski İzmir Pazaryeri oldu. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar'ın başkanlığında organze edilen iftar yemeğine AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu ve yüzlerce Karabağlarlı vatandaş katıldı. 
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın çok önemli olduğu mübarek Ramazan ayında Karabağlarlılarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Tekelioğlu, "Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının zirveye çıktığı bir ayda bulunuyoruz. Birbirimizle soframızı paylaşacağız, soframızda dertleşeceğiz, dertlerimizi de paylaşacağız. Karabağlar’da başarılı bir teşkilatımız var, onların yaptığı bu organizasyona olan yoğun ilgi bize Karabağlar’daki değişim adına önemli sinyaller veriyor. İnşallah Karabağlar’ın daha yaşanılabilir bir yer olması için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
İftara katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da konuşmasında, Ramazan ayının başladığı günden bu zamana her akşam başka bir ilçede, bir başka iftar sofrasına konuk olduğunu, teşkilatlarla bir araya gelip Ramazan’ın manevi ikliminde hasret giderdiklerini söyledi. Akay, AK Parti’de il başkanından il başkan yardımcılarına, il yöneticilerinden ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kolları başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar tüm teşkilat mensuplarının Ramazan ayında sahada olmasından büyük mutluluk duyduğunu ve bu durumun Ramazan boyunca da süreceğini belirtti.
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar da, yerel seçimlerin yaklaştığını ve teşkilat olarak bu süreçte her anı en iyi şekilde planlamaları gerektiğinin altını çizerek, “Karabağlar’ı, Akbağlar yapacağız” dedi.
Yemeğin ardından AK Parti yöneticileri vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi.










izmir haberleri

Editör: TE Bilişim