Başbakan Balkon Konuşması Yaptı Başbakan Balkon Konuşması Yaptı
Belediye Başkan adaylıkların belirlenmesine az bir süre kalan çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, Bayraklı’yı AK Parti'nin hizmetleriyle tanıştıracaklarını söyledi.
Atila, "Doğuda bir güneş doğdu yıldırım hızıyla İzmir’e yıldırım düştü. Yıldırım hızıyla da Büyükşehir adayı çalışmaları başladı. Bu çalışmalar Büyükşehir başkanlığına Binali Bey’i oturtacaktır. Uzun süredir çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da 23 mahallede ne sorunlar var tespit ettik. Onların çözümlerini de biliyoruz” dedi. Atila; ”Büyükşehirin ve hükümetimizin AK Parti'de olmasıyla İzmir uçacaktır. Gelecekte Ege’nin incisi Ege’nin elması olacaktır. 23 mahallenin sorunlarından alt yapı, ulaşım, aydınlatma, sokak ve cadde bakımsızlığı, Pazaryeri düzensizliği, çocukların, gençlerin, yaşlı ve kimsesizlerin ve kader mahkumlarının sorunları gibi kısacası güçlü ekibimizle Bayraklı'da her sorunun tespitini biliyoruz. Çözüm için hazırız be bekliyoruz.“ diye konuştu
Partilerine ilginin hergeçen gün arttığını söyleyen Atila, ”Partimize umduğumdan daha çok ilgi gördüm. Hizmetin gitmediğini özellikle yerel seçimlerde kişiye önem verdiklerini gördük. Bayraklı'ya talip olduğum için vatandaşa hizmet gitmediği için örneğin mahallerde sosyal donat, cazibe merkezi olmadığı, otopark ve düğün salonu yetersizliği özellikle eğitime belediyenin katkısının çok az olduğu söylendi. Bayraklı kucak açmış hizmeti bekliyor.” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim