AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ki çirkin sözlerine AK Parti İzmir cephesinden tepki gelmeye devam ediyor. 

İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Dikili’deki kongrede yaşanan gerginlik sonrası yaptığı açıklamada “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim. Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı”

Polat’ın sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar

“Ömrünü ülkesine ve milletine adamış Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında hadsiz ifadeler kullananlar bilmelidirler ki; ağızlarından çıkan her çirkin söz; içinde bulundukları durumu göstermektedir.  Kaybetmenin acısı ve milletimizin atmış olduğu sert tokat karşısında milletimizin gönlünde yer edinen Cumhurbaşkanımıza saldırmak sizin haddinize değildir. Yaptığınız ve yapacağınız hiçbir çirkin yaklaşım bizi milletin gönlünden silip atamaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kırpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu kirli dili kullanan zihniyet hiçbir zaman asil Türk Milletinin temsilcisi olamamıştır, olmayı becerememiştir.  Çöp, çamur, çukur gibi bir zihniyeti temsil eden bu düşünceye karşı milletimiz ve İzmir hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir.”

Editör: Ersin USTA