AK Parti, yasaklanan reklam filmini böyle değiştirdi AK Parti, yasaklanan reklam filmini böyle değiştirdi
Geceye eşi Sevilay Sait ile birlikte katılan AK Parti İzmir milletvekili ve dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, toplantı sonrası Bostanlıda bulunan Kızılay gezici kan toplama istasyonuna giderek kan verdi. 
Heyecanlı konuşmaları ile AK Parti teşkilatlarını motive eden İzmir milletvekili Sait, AK Parti Karşıyaka ilçe danışma kurulu toplantısında teşkilat üyelerine adeta seçim dersi verdi. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Sait, gençlere ve kadınlara önem verilmesini istedi. Herkesi eşleri ile birlikte siyaset yapmaya çağıran Sait, toplantıya yalnız gelen ilçe başkanı Kerem Ali Sürekli ’ye “Sayın Başkan, yenge hanım nerde niye almadın?” diyerek takıldı. Gençleri anlamaya çalışın diyen Sait, onlar siyaseti bizim gibi görmeyebilir, gençlere önem vermemiz ve onları anlamamız gerekiyor, dedi.
Konuşmasını en büyük hayalimi anlatmak istiyorum sözleri ile sürdüren Sait, Mart 2014 yerel seçimlerinin hemen ertesi gününde yüzbinlerce İzmirliyle birlikte el ele Gündoğdu meydanından Büyükşehir belediye binasına gideceğiz ve anahtarı teslim alacağız, bunu birlikte yapacağız inşallah, çalışarak ve inanarak, hayaller gerçek olacak, dedi. Konuşması sonrasında etrafı partililerce sarılan Sait ile fotoğraf çektirme yarışına girildi. AK Parti Karşıyaka teşkilatının Sait’e olan ilgisi görülmeye değer oldu.
Danışma kurulu toplantısı sonrasında Bostanlı’da bulunan Kızılay kan bağışı aracına partili gençlerle birlikte giden Rifat Sait, bir ünite kan bağışında bulundu. Kızılay’ın kan stoklarının bitmek üzere olduğunu söyleyen Sait, sağlıklı olan herkesi kan vermeye çağırdı. Kan vermenin sağlık olduğunu söyleyen Sait, kan vererek hem kendinize hem başkalarına sağlık veriyorsunuz, bundan güzel bir şey olabilir mi? Diye sordu.

Editör: TE Bilişim