Buca Harekete Geçecek! Buca Harekete Geçecek!
AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, Şirinyer’in ardından 2. seçim bürosunu Buca’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Yaylacık Mahallesi’nde açtı. İki binden fazla Bucalı’nın katıldığı açılışta vatandaşlar Cemil Şeboy’u halay çekerek ve meşaleler yakarak karşıladı. Mahalle halkının “Efsane Başkan” sloganlarıyla kürsüye çıkan Şeboy,

“Bu gece bizim onur gecemiz, bu gece gurur gecemiz. Bu düğün gibi geceyi hazırlayanlara söz veriyorum 30 mart gecesi yine burada zafer şarkıları söyleyeceğiz. Siz de bu sevgi olduktan sonra ‘top’la bile yıkılmayız. Hiçbir partinin adayı rakibimiz olamaz. Bizim derdimiz hizmet. O yüzden biz sadece kendimizle yarış içindeyiz. Biz her gün binlerce kişiyle Buca’nın meydanlarındayız.” dedi.

Gerçek seçim kampanyasının şimdi başladığını belirten Şeboy, “30 mart İzmir’in 2. kurtuluşu olacak. Buca’ya yaptığımız Gölet Türkiye’de bir ilktir. Sadece Buca’dan, İzmir’den değil Türkiye’nin her yerinden oraya geldiler, projeyi alarak başka illere yaptılar. Ama şimdi Gölet bitmiş durumda. İnşallah 30 Mart’tan sonra Gölet’i daha büyük projelerle yeniden yaparak, Buca’ya yeniden hayat vereceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim