Suruç İlçesinde Patlama Suruç İlçesinde Patlama
Trafik Haftası dolayısıyla, Akçakale ilçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığının birlikte organize ettiği yürüyüş, vatandaşların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüş kortejine, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkan Vekili Abdulvahit Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, ilköğretim öğrencileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, Akçakale girişinde bulunan bayraklı kavşaktan başlayıp, hükümet konağı önünde son buldu.

Yürüyüşün ardından hükümet konağı önüne stant kuran yetkililer, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla korteje katılan vatandaşlara, üzerinde "Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım" yazılı kalem, anahtarlık ve broşür dağıttı. Hükümet konağı bahçesine de vatandaşlara ibret olsun diye kaza yapmış bir araç koyan ilçe emniyet müdürlüğü, trafik kazalarına dikkat çekti.

Yürüyüş korteji sonrası trafik haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Kaymakam Şefik Aygöl, "Bu gün Akçakale'de, vatandaşlarımızın bu konuya dikkatlerini çekmek amacıyla bir kortej oluşturarak yürüyüş yaptık ve sergi açtık. Vatandaşlarımızın özellikle bu konuya dikkatlerini çekmek için belirli etkinlikler devam edecek, konferanslar olacak, eğitimler olacak. Özellikle, bizim minibüs şoförlerine ve gümrük kapısında çalışan şoförlerimize yönelik bu hafta içerisinde eğitimler olacak" dedi.

Editör: TE Bilişim