Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana
Ancak ardından yaptığı açıklamalarla da tepki çekti. ''Kadınlar kaşınıyor'' açıklamasıyla gözler bir kez daha ona çevrildi. İşte Hülya Avşar'a destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri soruldu. Avşar kızı Hürriyet'ten Gülbahar Karakuş'a tüm desteğine rağmen "Hiçbir sosyal sorumluluk projesini inanarak yapmadım"dedi.
''AYŞE PAŞALI POZU VERDİĞİME PİŞMAN OLDUM''
En son kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla hazırlanan bir projede, eşi tarafından öldürülen Ayşe Paşalı gibi poz verdiniz...

- Poz verdim, fakat verdiğime pişman oldum.
Neden?
- Çünkü henüz beni anlayabilecek, benim söylediklerimi anlayabilecek durumda olan kişi sayısının çok az olduğunu, hatta hiç olmadığını düşünüyorum.
Kimleri kastediyorsunuz?
- Gazetecilerden bahsediyorum. Ettiğim sözleri anlayabilecek bir yazar kitlesi olmadığını görüyorum. Anlayan anladı kalan sağlar bizim olsun, öbürleri umurumda değil. Beni anlayabilmeleri çok zor. O yüzden de bir şey başaramadılar zaten.

''KADINLAR KAŞINIYOR DEMEDİM''
Kadına şiddet konusunda söyledikleriniz nedeniyle eleştirildiniz, "Bazı kadınlar da kaşınıyor" demişsiniz...
- Kaşınıyor demedim, "Akıllı kadın dayak yemez" dedim. Aynı şeyi bir kez daha söylüyorum; akıllı kadın dayak yemez. Ama bunun altında ne yattığını, ne demek istediğimi anlayabilecek kapasitede insan olmadığını düşünüyorum. O yüzden de bir şey halledemiyorlar. Yıllarca da bu şiddet işiyle uğraşacaklar. Ancak benim düşündüğüm şekilde düşünülürse çare bulunur.

Editör: TE Bilişim