O cinayetin katili ’Profesör' çıktı O cinayetin katili ’Profesör' çıktı
Edinilen bilgiye göre, Yakup Şentürk idaresindeki 26 RA 542 plakalı kamyonla önündeki araca çarpamamak için ani fren yapıp daha sonra hareket etti. Bu sırada fren yapan kamyona Mustafa Bozan yönetimindeki 27 8586 plakalı kamyon çarparak durdu. Arkasından gelen Ahmet Yabanlıoğlu idaresindeki 01 RL 148 plakalı otomobil önünde duran kamyona daha sonra ise Osman Yılmaz yönetimindeki 26 TL 588 plakalı Tıra çarptı. Meydana gelen zincirleme kaza sonrası otomobilde bulunan sürücü ve 2 bayan kapıları açarak kendilerini tarlaya attı. Aynı otomobilde bulunan 48 yaşındaki Yaşar Acar isimli kadın ise araçtan çıkamadan arkadan gelen Yakup Şentürk idaresindeki 68 EN 151 plakalı kamyon çarpması sonucu sıkışarak feci şekilde can verdi.
Polis ekipleri, sürücüleri gözaltına alırken, itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonucu araçta sıkışan Yaşar Acar’ın cansız bedeni çıkarıldı. Bu sırada olay yerine gelen ölen kadının kocası Zeynel Acar telefonda bir yakınına, "Dünyam karardı, Ahmet’in aracında Yaşar varmış ölmüş, ölmüş" diyerek feryat etti. Acılı koca, yakınları ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Hurdaya dönen otomobilden çocuklar için alınmış mont ve ayakkabı çıkması dikkat çekti.

Otomobilden atlayan ve hafif yaralanan sürücü ile birlikte 3 kişi ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Önünde aniden bir aracın durduğunu ve çarptığını anlatan kamyon sürücüsü Mustafa Bozan, " Arkadan gelen araçlar vurdular, otomobil altıma girdi. Sonra 3 araç bir birine girdi" dedi.

3 kamyon, 1 tır ve 1 otomobilin karıştığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim