İftar Sofraları Ziyafete Dönüşüyor İftar Sofraları Ziyafete Dönüşüyor
Alınan bilgilere göre, dün akşam 20.30 sıralarında arazi arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada ağır yaralanan 6 yıllık uzman çavuş Ali Rıza İşbilir (30) ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan İşbilir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bunun üzerine askeri yetkililer, şehidin Kahramanmaraş merkezdeki ve merkeze bağlı Saygılı köyündeki ailelerine acı haberi bildirdi. İşbilir’in Saygılı köyündeki ağabeyi Baset İşbilir, sabaha karşı 04.00 sıralarında acı haberi aldıklarını belirterek, “Yapacak bir şeyimiz yok. Vatan sağ olsun. Kardeşim askerliği çok seviyordu. En son da 1 ay önce görüşmüştük” dedi.

Şehidin yengesi Havva İşbilir de, “Vatan sağ olsun, bileğimizi, belimizi büktürmeyeceğiz onlara” diye konuştu. 11 kardeşli bir ailenin çocuğu olan Şehit Uzman Çavuş’un, Zübeyde İşbilir ile evli olduğu ve 4 yaşında bir kızının bulunduğu öğrenildi.
Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir, bugün ikindi namazına müteakip Saygılı köyünde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.


Editör: TE Bilişim