Tır devrildi 1 kişi hayatını kaybetti Tır devrildi 1 kişi hayatını kaybetti
Aliağa, 11 Aralık Çarşamba günü TRT Müzik kanalında canlı olarak yayınlanacak olan “Radyo Günleri- İzmir” televizyon programına ev sahipliği yapacak. Program saat 15.00’de Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleşecek. TRT İzmir Televizyonu ile Aliağa Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek programa Türk Sanat Müziğinin sevilen sesleri stüdyo konuğu olarak katılacak. Aliağalı musikiseverler de programın başlamasından yarım saat önce 14.30’dan itibaren programa izleyici olarak katılacak.
SEVİLEN SESLER PROGRAM KONUĞU
Televizyon ekranlarında konser havasında ama geçmişin radyo nostaljisi tadını yakalamayı amaçlayan programın Aliağa’da gerçekleşecek bölümünde Türk Sanat Müziğinin seçkin sesleri Ebru Temur Muharremoğlu, Turgay Kızıltuğ, Hülya Mutlu Erdem ve Okan Uslu konuk olarak katılacak.

RADYO NOSTALJİSİNİ EKRANDA YAŞATACAK
TRT- Müzik Kanalında Çarşamba günleri saat 15.00-16.30 arasında 90 dakika süreyle canlı olarak yayınlanan “Radyo Günleri” Programı, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği içeriğiyle uzun yıllardır TRT Televizyonlarının klasiklerinden biri.
Yapımcılığı İsmail Ragıp Geçmen ve Dr. Oya Durmuş, Yönetmenliği İsmail Ragıp Geçmen tarafından gerçekleştirilen ve Canlı olarak yayınlanan programa her hafta farklı bir kent ev sahipliği yapıyor. Program, TRT Radyo Sanatçılarıyla sahnelerin seçkin seslerini farklı belde ve ilçelerdeki izleyicilerle buluşturuyor.  

BAŞKAN ÖMER TURGUT OĞUZ’DAN DAVET VAR
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa’nın tanıtımına katkı sağlayacak olan programa izleyici olarak katılmak isteyen sanatseverleri, 11 Aralık Çarşamba günü saat 14.30’da Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.

Editör: TE Bilişim