Kardeşi de iş kazasında hayatını kaybetmişti Kardeşi de iş kazasında hayatını kaybetmişti
Aliağaspor U15 ve U16 takımları bu sezon İzmir’in gururu oldu. U15 futbol takımı İzmir finallerini kayıpsız geçerek Türkiye Şampiyonası'nda İzmir’i temsil etmeye hak kazanırken, U16 futbol takımı ise bu şampiyonaya katılabilmek için İzmir finallerine gitmeye hak kazandı.
Grubunda ilk ikiye kalarak Türkiye Şampiyonası'na katılmak için play-off oynamaya hak kazanan ve sonrasında Demirköprü, Çiğli Belediye ve finalde Konak Belediyespor’u yenen Aliağaspor U15 futbol takımı, Eskişehir’de Türkiye Şampiyonası'nda İzmir’i temsil edecek. 23 Mart’ta başlayacak şampiyona öncesinde son hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden takımın amacı, Eskişehir grubunu kayıpsız atlatarak 18 takım arasına kalmak.
U16 Ligi 1. Grup'ta ilk ikiye kalarak İzmir play-off grubuna yükselen U-16 takımı da, Türkiye Şampiyonası'na katılabilmek için mücadele edecek. 21 Mart’ta çekilecek kuralar sonucunda rakipleri belli olacak takımın amacı, şampiyonasında İzmir’i temsil etmek.
“ALİAĞA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
Aliağaspor U15 ve U16 futbol takımlarının antrenörü Murat Topal, oyuncularına güvendiğini belirterek, “U15 takımımız ile Eskişehir’de Türkiye Şampiyonası'nda ve U16 takımımızla İzmir play-off finallerinde Aliağa’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu başarıyı yakalayan oyuncularıma ve başarının arkasındaki futbolcu aileleri, kulüp yönetimi ve Belediye Başkanımız Turgut Oğuz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
“İZMİR’İN GURURU OLDULAR”
Yakalanan büyük başarı ile futbol takımlarının İzmir’in gururu olduğunu kaydeden Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, “Aliağaspor’un geleceğini oluşturacak alt yapıda yer alan takımlarımızın başarıları bizlere gurur veriyor. Sezon içerisindeki başarıları ile yaş kategorilerinde Türkiye’nin sayılı takımları arasında yer almaları gerçekten büyük bir başarı. U15 takımının Eskişehir’de, U16 takımının ise İzmir’deki gruplarda yeni başarılar kazanacağına inanıyorum. Tüm genç oyuncularımızı kutluyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim