İzmir Aliağa da otomobil takla attı İzmir Aliağa da otomobil takla attı
Eskişehir finallerinde ilk maçına çıkan Aliağaspor U15, Sakarya Akademi karşısında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı mücadelenin, ikinci yarısında ortaya koyduğu mükemmel futbolu Berkay Sarı ve Ramazan’ın golleriyle süsledi, karşılaşmadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla grubunda finale yükselen yeşil-beyazlılar, yarın saat 15.00’te İstanbul Esenler ile grup final maçı oynamaya hak kazandı.
“OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM”
Final gruplarının her zaman çok zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirten Aliağaspor U15 takımı antrenörü Murat Topal, “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız Sakarya Akademi karşısında, ikinci yarıda gerçek futbolumuzu sahaya yansıttık. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyum. Final grupları her zaman çok zorlu ve çekişmeli geçer. Grup finallerine yükselen oyuncularımla gurur duyuyorum” dedi.
Alt yapıya verdikleri önemin meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ise, “Alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Oyuncularımızda yakaladıkları başarılar ile ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi kanıtlıyorlar. Tüm oyuncu ve teknik ekibimizi kutluyorum. Takımımızın final maçından da galibiyet ile ayrılacağına inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim