Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı
Yaklaşık 2 aydır yoğun olarak çalışan ekipler, ilçedeki esnafı ve görev kapsamı içinde bulunulan yerleri denetleyerek, gerekli işlemleri gerçekleştiriyor. 
Bayraklı'nın her cadde ve sokağında hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri yeni telefon hattı ile de vatandaşlara daha hızlı ulaşarak, şikayet, öneri ve ihbarlarını almaya başladı. Mesai saatleri içinde 444 0 132 numaralı telefondan şikayetleri alan zabıta müdürlüğüne mesai saatleri dışında ise, 0 549 732 31 87 ile 0542 635 61 51 numaralı telefon numaralarından ulaşılabiliyor. Zabıta ekiplerinin sık denetimleri sayesinde son bir yılda azaldığı belirtilen şikayetlerin, alo zabıta hattı sayesinde de daha aktif takip edildiği ve şikayetlerin kısa sürede giderildiği belirtildi. Vatandaşlardan gün içinde gelen şikayetleri telefonla alan ekipler, hemen adrese gidip, gerekli işlemleri uyguluyor. Görüntü kirliliği, kaldırım işgalleri, gürültü ve esnafın yanlış uygulamalarını gidermeyi amaçlayan zabıta, vatandaşların da beğenisini topluyor. 62 zabıta memuru ile ilçenin her yerinde denetim ve çalışmalarını sürdüren alo zabıta hattı kapsamında oluşturulan şikayet ekipleri, geriye dönük şikayetleri sorgulama, takip etme ve inceleme gibi yeni bir sistem ile daha güvenli, hızlı ve başarılı çalışmalar yapıyor.
Vatandaşın ve esnafın daha rahat, güvenli, yaşanılabilir bir ortamda hızlı ve güvenli hizmet alabilmesi için belediye ekiplerinin özveri ile çalıştığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Alo zabıta hattı ile artık şikayetler bir telefon kadar yakın. Vatandaşlar belediyeye gelmeden, telefonla zabıtaya ulaşabilecek ve şikayet birimi ekipleri de anında konuya müdahale ederek, gereken işlemi yapacak. Böylece daha başarılı ve hızlı bir hizmeti daha Bayraklı'ya kazandırmış olduk. Bunun için mutluyuz" diye kaydetti.

Editör: TE Bilişim