Gaz alırken yakılan sigara can aldı Gaz alırken yakılan sigara can aldı
Anadolu ateşinin Nisan ve Ekim ayları arasında Antalya’da kendi yeri olan Gloria Aspendos Arena’da yapacağı gösteriler icin önceki gün kente gelen Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, bu kez yanında ikizleri Ares ve Güney’i de getirdi. Çocuklarıyla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını söyleyen Erdoğan, " Dönem dönem turneye gittikçe onları da yanıma alıyorum. Onlar da bu hayatı, eğlenceli görüntüleri ve dansçılarla birlikte yaşamayı seviyorlar. Kıvılcımla birlikte seneye sahnede olacaklar" dedi. 
"DÜNYANIN HER YERİNDE GÖSTERİ YAPIYORUZ"
TUİ tarafından rehberlere yönelik fuara katılan ve burada bir de gösteri yapan Anadolu Ateşi’nin Antalya’daki gösterilerine de değinen Mustafa Erdoğan , bu sene geçtiğimiz yıla göre daha erken başlayan gösterilerin Türk turizmindeki olumlu havayı da arkasına alarak Ekim ayı sonuna kadar Antalya’da olacağını söyledi. Antalya’daki gösterilerin Dünya’nın dört bir yanında yaptıkları gösterilerden farklı olduğunu söyleyen Erdoğan " Dünyanın her yerinde gösteri yapıyoruz. Çin’de Çinli seyirciye, Meksika’da Meksikalıya, ama Antalya’da dünyanın bir çok ulusundan 5 bin kişiyi bir araya getirip yan yana oturtup aynı duyguda bir oyun izletiyoruz. Bu oyunda da kendi kültürümüzü anlatıyoruz. Bu müthiş bir barış projesi olduğu gibi Türkiye içerisinde önemli bir sanatsal tanıtım. Bizim tanıtım argümanlarımızdan en önemlisi aslında sanat olmalı. Son dönemlerde Anadolu Ateşi aracılığı il bu yaygınlaşıyor. " dedi. 
Türkiye’de iyi bir turizm sezonu geçeceğini ve kendilerinin de çok iyi bir hazırlık yaptıklarını anlatan Erdoğan " Güzel gösterilerle seyircilerimizi tiyatromuza bekliyoruz. 250 dansçıyız, 80 çocukla birlikte sahne üzerindeki sanatçı sayısı 330. Sahne arkası ile birlikte 380 civarında oluyor" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim