Tur minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarptı Tur minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarptı
Antalya halkının ve kente gelen turistlerin beğenisini toplayan yeni düzenleme, 15 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. 2011 yılı Aralık ayında ihalesi yapılan projenin uygulama değerinin 3.5 milyon TL olduğu bildirilirken, kırmızı kalp maketinin bulunduğu Antalya yazısı kente gelen turistlerin hatıra fotoğrafı çektirdiği mekana dönüştü.

Yapılan çalışmalardan vatandaşlar memnun olduklarını dile getirirken, Öğretmen Filiz Önder de Güllük Caddesi'ndeki eskiyen kaldırımların yenilenip caddenin genişletilmesinin kente yeni bir çehre kazandırdığını söyledi. Büyükşehir Belediyesinin iyi çalıştığını anlatan Önder, "Caddeleri güzelleştiriyor. Antalya yazısının önünde arkadaşlarla fotoğraf çektirdik. Çok güzel olmuş” dedi.
Yaşar Durmuş isimli vatandaş ise, “Tünel yapmadılar ama yolları, kaldırımları yaptılar. Yapılan yeni düzenlemeyi güzel buluyorum. Antalya’da belediyenin hizmeti içerisinde böyle güzel şeylerin olması gerekiyor. Bu şekilde devam ederse giderilmesi gereken eksiklikleri kalmayacak diye düşünüyorum. Tramvayların da değişeceği söyleniyor” dedi.

Caddenin yeni düzenleme ile yürünebilir hale geldiğini söyleyen Gülçahar Yılmaz Arslan da, kent trafiğindeki sorunların giderilmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşa hizmet için çok güzel şeyler yapıldığını belirten Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunların devam etmesini istiyoruz. Esnafın kaldırımları kapatmaması lazım. Esnaf buna karşı çıkıyor ama çıkmasınlar. Yayanın oradan düzgün yürümesi lazım. Esnafın dükkanları yeterli, bir de dükkan önlerini işgal etmesinler.”


Editör: TE Bilişim