İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
Efor Fuarcılık’ın EAYSAD (Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği), EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası), İZTO (İzmir Ticaret Odası) ve KOSGEB’in (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi) destekleriyle yapılan INELEX 2014 Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 9. kez kapılarını açtı.

Sektör temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, kentsel dönüşümle dikey yapılaşmanın yükselişiyle asansör ve yürüyen merdiven sektörü pazarının ciddi artış gösterdiğini söyledi.

Nuray Eyigele İşleyen, “Sektörün seçkin 150 firmasının katılımcı olduğu organizasyonumuzda son trendler dokunma mesafesinde görülebilecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ilgi gösterdiği fuarımızda 27 ülkeden alım heyetleri taşıdık” dedi.

INELEX 2014’e İzmir başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Konya, Bursa, Antalya, Kocaeli, Malatya, Kayseri, Denizli, Manisa, Aydın ve Karabük’ten 150 üzerinde firma katıldı.

Standlarda insan, yük ve hasta asansörlerinin yanı sıra yürüyen merdiven, hidrolik asansör ve aksamları tanıtılıyor. Üç gün sürecek organizasyon saat 10.00 ile 19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1-A,1-B ve 2 nolu hollerde 25 Mayıs’a kadar devam edecek INELEX 2014 '9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı'na 10 binin üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim