Bayraklı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek Bayraklı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek
Ak Partili, CHP'li, MHP'li, BDP'li ya da Saadet Partili hemen her vatandaşıma hizmet boynumun borcudur. Ben Belediye Başkanlığına adayım siyasi parti genel başkanlığına değil" dedi. 
Aslan'ın günün erken saatlerinde başlayıp, gece geç saatlere kadar süren seçim çalışması adeta baş döndürdü.

Aslan, önce İzmir Bayburtlular Derneği'nin birlik ve beraberlik etkinliğine katıldı. Bayburtlulardan yoğun ilgi gören Aslan'ın sonraki durağı ise Ardahan Hanaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Derneğin genel kuruluna katılarak, yeni yönetime başarılar dileyen Aslan, daha sonra da Erzurumlular Federasyonu'na bağlı Tortur Derneği'nin açılış töreninde hazır bulundu.

“BAYRAKLI’DA DA GÜVENİN ADI OLACAĞIZ”
Kurdelayı Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve rakip başkan adayları ile birlikte kesen Aslan, yaptığı konuşmada, hizmet vurgusu yaptı. 30 yıldır İzmir'in hemen her içesinde emeği bulunduğunu kaydeden Aslan, " On iki ilçede on iki farklı proje ile isteyenleri, dargelirlilerimizi, yoksul vatandaşlarımızı yuva sahibi yaptık. Dile kolay 100 bini aşkın insanımızın yaşadığı kentler oluşturduk. Bunu yaparken de bir tek kişiyi mağdur etmedik, suistimale izin vermedik. Şimdi bu birikimimizi, bize duyulan sonsuz güveni Bayraklı'ya yansıtacağız. Bayraklı'da da halkın belediyesi olarak hizmetin ve güvenin adı olacağız" dedi.

“HER VATANDAŞIMIN OYUNA TALİBİM…”
Başında bulunduğu Ege-Koop'un çok hayırlı bir kurum olduğunu, Ege-Koop ile İzmir'de yaşama kalite kattıklarını kaydeden Aslan, " Bazıları çıkıp Ege-Koop'u inşaat şirketi beni de müteahhit olarak lanse ediyor.

Ege-Koop halkın kuruluşudur ve inşaat şirketi değildir. Ben de müteahhit değilim. Sosyal bir kurumuz ve ürettiklerimizi insanımızla paylaşırız. Şimdi Bayraklı'da da bunu yapacağız. Benim için halka hizmet hakka hizmet demektir. Her ne kadar Demokratik Sol Parti adayı olsam da, Bayraklı'da yaşayan her siyasi görüşe mensup vatandaşımın oylarına talibim. Ak Parti'lisi, CHP'lisi, MHP'lisi, BDP'lisi, Saadet Parti'lisi hepsine hizmet boynumun borcudur. Sonuçta ben bir siyasi partinin genel başkanlığına ya da herhangi bir görevine talip olmadım. Ben Bayraklı Belediye Başkanlığına talip oldum" diye konuştu.

“BELEDİYECİLİĞİN KİTABINI YAZMIŞ BİRİYİM…”
Belediyeciliğin ne anlama geldiğini, insanların belediyeden neler beklediğini en iyi kendisinin bildiğini de sözlerine ekleyen Aslan, sözlerini şöyle noktaladı: " Ben bu işin kitabını yazmış biriyim. Bir belediye nasıl yönetilir, hizmet nerelerde ve nasıl verilir, adalet ve eşitlik nasıl sağlanır, iyi ve kötü günde vatandaşın yanında nasıl yeralınır hepsini yazdım, kısmetse 31 Mart'tan itibaren de uygulayacağım.

Bugüne kadar her ne söz verdiysem yerine getirdim.Bir Allah'ın kulunu mağdur etmedim. 30 yıl Ege-Koop gibi bir kurumun başında onurlu ve dik şekilde görev yaptım. Alnım ak, başım dik. Herkese hesap verebilecek durumdayım. Kentsel dönüşümden işsizliğe, sağlık hizmetlerindeki eksiklikten ulaşıma kadar her alanda da Bayraklı'da tarih yazacağım."

Editör: TE Bilişim