ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Son şampiyon Galatasaray, geçen sezon olduğu gibi yeni sezon öncesi ilk İzmir'de taraftarların huzuruna çıkacak. Geçen yıl yaz ayında İtalyan ekibi Lazio ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, bu kez iki dünya devi ile temas haline geçti. Aslan'ın 21 Temmuz'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynamayı planladığı bu dev karşılaşmanın ya Arda Turan'ın da forma giydiği İspanyol ekibi Atletico Madrid ile ya da Sneijder'ın eski takımı İnter ile oynanacağı öğrenildi. İki kulübün de bu özel maç için istekli olduğu ama A.Madrid'in bir adım önde olduğu belirtiliyor.
Bu karşılaşma ile birlikte Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünya yıldızları da ilk kez İzmir'de bir maçta forma giyecekler. Drogba ve Sneijder gibi isimlerin dışında yeni transferler Chedjou ve Erman Kılıç da taraftarın huzuruna çıkacak. G.Saray bu karşılaşmanın ardından Ağustos ayında Londra'da gerçekleşecek olan ve Arsenal, Porto ve Napoli'nin katılacağı Emirates Cup'ta boy gösterecek.

Carlinhos'tan açıklama var
Transferi yılan hikayesine dönen Carlinhos, dün sarı-kırmızılı kulübün teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi için Galatasaray'ın yaptığı resmi teklifi kulübünün geri çevirdiğini belirten Carlinhos, daha yüksek bir teklif beklendiklerini belirtirken sarı-kırmızılılara ilk defa açık kapı bıraktı. Carlinhos, "Fluminense ile sözleşmem devam ediyor. İyi bir teklif gelirse düşünürüm" ifadelerini kullandı. Bu arada Galatasaray'ın transfer sürecini bir türlü nokta koyamamasından dolayı rahatsızlık duyan ve Toulouse'a geri dönen Umut Bulut, sarı-kırmızılı yönetime 2 hafta daha süre tanıdı.

Editör: TE Bilişim