Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
İZFAŞ, düzenlediği fuarlar ile kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve hedef ülkelerin ekonomilerine hizmet etme misyonunu sürdürüyor. 20 - 23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 34’üncü İzmir Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı, Ayakkabı Kış modasına yön verecek.
2013 SONBAHAR VE 2014 KIŞ MODELLERİNİN TANITILACAĞI FUARA 101 FİRMA KATILIYOR
Ayakkabı Kış Fuarı’nda, İzmirli ayakkabıcılarının yanısıra Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul, Konya, Uşak, Trabzon'dan ve yurt dışından İspanya, Romanya, İtalya’dan firmalar yer alıyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak, Ayakkabı Kış 2013’de bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme modellerinin yanısıra çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektör yayınlarına yer verildi. Yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir’de buluşturacak olan fuara, 26 ülkeden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.
Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarını İZFAŞ, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliğinde ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenliyor.
Editör: TE Bilişim