Korkutan patlama! Korkutan patlama!
Edinilen bilgiye göre, Şenpazar’a doğru seyir halinde olan 34 UR 6544 plakalı araç kaza yaptı. Kazada aracın ön koltuğunda oturan Dursun Karaca hayatını kaybederken, araç sürücüsü T.K. (35) ve araçta bulunan A.K.(64), H.K.(35), O.K.(8),N.K(6),G.K (bebek) yaralılar, Azdavay İlçe Hastanesi’ne kaldırıldı.
Azdavay İlçe Hastanesi’nden Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların durumunun ağır olmadığı öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından olay yerine ambulans ve yangın tehlikesine karşı önlem olarak Azdavay Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Dursun Karaca’nın cenazesi Azdavay Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemesinin ardından Azdavay Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak Azdavay İlçe Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
İkisi çocuk birisi bebek olmak üzere toplamda 7 kişi olan kazazedelerin sahur yemeklerini yedikten sonra köyleri olan Şenpazar ilçesi Başköy de bir yakınlarının mevlüdüne katılmak amacıyla İstanbul’dan gece saat 03.00 sıralarında yola çıktıkları ve hepsinin akraba oldukları öğrenildi.
Editör: TE Bilişim