Urlalılar 'Teröre Hayır' Dedi Urlalılar 'Teröre Hayır' Dedi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Urla’nın ilk kadın Belediye Başkanı olan Sibel Uyar’ı makamında ziyaret etti. Meclis üyeleri ve Urla Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı karşılamada Başkan Aziz Kocaoğlu “Yeni bir dönem başladı.

Urla’da beş yıldır CHP’nin iktidarı vardı. Belediye başkanımız değişti ama CHP’nin iktidarı devam ediyor” dedi. Urla’nın gelişmesi, kalkınması için çalışmalarına bıraktıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Kocaoğlu “ Urla’nın sorunlarını biliyoruz. Hep birlikte çalışarak bu sorunları çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.


“KADIN BAKIŞ AÇISI BELEDİYECİLİĞE YANSIYACAK”
Sibel Uyar’ın belediye başkanlığının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Aziz Kocaoğlu “Kadın bakışı, kadın eli değmesi ile kadının erkeklere kıyasla daha önde olan özelliklerinin belediyeciliğe yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

Aziz Kocaoğlu’nun ziyaretinden onur duyduğunu dile getiren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Üzerimize düşen görev büyük. Sonraki süreçlerde kadın siyasilerin önünü açabilmek için çok çalışmalıyız” dedi. Gazetecilerin ilk hayata geçireceğiniz proje nedir sorusuna “Yaz sezonu geliyor. Öncelikle Urlalı hemşehrilerim ve Urla’yı ziyaret eden ziyaretçilerimiz için önemli, kıyı kenar düzenlemelerini gerçekleştireceğiz.

Genel olarak da Urla için sosyal belediyeciliği öne çıkararak insan odaklı çalışacağız” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim