17 Ağustos’a depremle uyandılar 17 Ağustos’a depremle uyandılar
Eskişehir’de babasını öldürdükten sonra yakmak isteyen sanığın yargılamasına Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada Osman B.’in annesi, Kenan B.'nin eski eşi Semra B. tanık olarak dinlendi.
Oğlunun, babası tarafından 6 yaşındayken cinsel tacize uğradığını iddia eden anne, gözyaşlarına hakim olamadı. Semra B. oğlu ile babasının sık sık kavga ettiğini belirterek, “Oğlum ile babasının ikili ilişkileri hiçbir zaman iyi olmadı. Her zaman kavga ederlerdi. Oğlum silahlar içinde büyüdü. Ben boşandım ve oğlumu yanıma aldım ama kocam bizi rahat bırakmadı. Ben yaşlı, hasta bakarak oğlumu büyüttüm. Çocuğuma babalık yapmadı. Bir gün eve alkollü gelmişti. Oğlum o zaman 6 yaşındaydı. Oğluma cinsel tacizde bulundu. Bunu öz babası evladına nasıl yapar?” dedi.
Osman B.’nin eşi ise duruşmada tanıklık yaptı. Damla B., eşinin babasıyla sürekli kavga ettiğini belirterek, “Ölen Kenan B. ile oğlu Osman B. sürekli kavga ederdi. Biz bir süre Kenan B. ile yaşadık. Yaşadığım sürede eşim geceleri işe giderdi. Kenan, eşim gece işe gittiğinde arkadaşlarıyla eve içki içmeye gelirdi. Benim odamın camında içki şişesi kırar, gitmemizi söylerdi” diye konuştu.
Eskişehir’de 27 Ekim 2012 tarihinde Açık Cezaevi'nden Kurban Bayramı nedeniyle izinli olarak ayrılan Osman B., babası Kenan B.'yi tartıştıkları muhasebe dükkanında bıçakla öldürdükten sonra yakmak istemişti.

İzmir haber 

Editör: TE Bilişim