Konak’ta BayramTemizliği Konak’ta BayramTemizliği
Balkanlar’da yaşayan Türk halkının ilk Rumeli Rock (balcanrock) tarzını, bu tarzın ilk örneğini ve bu örneğin de ilk albümünü yapan Saidov, ‘Bir Balkan Hikâyesi’ isimli albümünden ve Türkçe eserlerden oluşan konseriyle muhteşem bir geceye imza attı. Balkan Rock albümüyle gençliğin yükselen iddialı sesi olan Süleyman Saidov, kendi özgün eserlerinin yanı sıra Rumeli Türküleri’nin seçkin örneklerini de kendisi aranjesiuyle Rock tarzındaki söyledi.

Balkan Rock Türküleri arasında “Ramizem”, “Vardar Ovası”, “Debreli Hasan”, “Darıldın Mı Gülüm Bana”, “Çifte Çifte Paytonlari”, “Ogreala Mesecina” “Şto İmala Kısmet Stamena” gibi şarkıları seslendiren genç yıldıza konser alanını dolduran İzmirliler de hep bir ağızdan eşlik etti. Yakışıklılığı ile de genç kızların ilgi odağı Saidov, söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan “Al beni”, “Arayışımda sen”, “Yangınım var” ve “Yaşamak İstiyorum” isimli parçalarıyla da büyük beğeni topladı.

Saidov, kendisini İzmirlilerle buluşturan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ederek “İzmir’deki ilk konserimde çok sıcak karşılandım. Bu konserlerin devamının gelmesini isterim” diye konuştu

Editör: TE Bilişim