Denizli'de Tur Otobüsü Kaza Yaptı Denizli'de Tur Otobüsü Kaza Yaptı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesi ile ilgili olarak AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve partililer katıldı. Başbakan Erdoğan’ın Denizli ile bir kez daha bir araya geleceğini belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Başbakanımızın Denizli’ye bu gelişi diğerlerinden çok farklı olacak. Sadece okul açılışı yapmayacak. Değişen yeni eğitim sisteminin de tüm ayrıntılarını Denizli’den tüm Türkiye’ye aktaracak. Bu gelişinde eğitime ve gençlere ne kadar büyük bir önem verdiğini bir kez daha gösterecek. Gençlik bizim en büyük hazinemizdir. Parti olarak gençlerimizin milli ve manevi duygularla büyümesi için daha fazla çalışacağız” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın Denizli’ye her zaman büyük önem verdiğini kaydeden Örki, “Başbakanımız Denizli’ye her zaman büyük yatırımlar müjdesiyle gelerek bizi ne kadar çok sevdiğini gösteriyor. Şimdi de yine Denizli’de yeni eğitim öğretim yılının açılışını yaparak bizi onurlandıracak. Ben tüm Denizli halkını açılışını Başbakanımızın yapacağı Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nin açılışına bekliyorum.”
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise ülkenin bu yoğun gündeminde Başbakan Erdoğan’ın Denizli’ye açılış için gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “2012-2013 eğitim öğretim yılının açılış töreni için Başbakanımız Denizli’ye gelecek. Açılacak okulun bir imam hatip lisesi olması bizi ayrıca sevindiriyor. 15 yıl boyunca hakların yenen imam hatiplilerin artık diğer okullardakiler gibi muamele görmesi gerekiyordu. Başbakanımız da bu yıl değişen eğitim sistemiyle birlikte bir imam hatip lisesi açması çok önemli. Ben bu okulun yapılmasını sağlayan hayırsever Orhan Abalıoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Eylül Pazartesi günü saat 12:00’de Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’ni açacağı ve ardından Manisa’nın Turgutlu ilçesine hareket edeceği belirtildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim