Başbakan İran Cumhurbaşkanı İle Görüştü Başbakan İran Cumhurbaşkanı İle Görüştü
Eskişehir’de büyük ve coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, merhum annesini yolsuzlukla suçlayan, ardından da kazara olduğunu söyleyip özür dileyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “Benim merhum anneciğimi ağzına dolayacak bir kalitede değilsin. Senin karakterinin, cibilliyetinin ne denli bozuk olduğunu bu ifadeler zaten ortaya koyuyor" dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

"Yarın CHP Genel Başkanı çıkacak, utanmadan, sıkılmadan Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak. Benim merhum anneme, anneciğime dil uzatacak, ondan sonra da çıkacak utanmadan sıkılmadan, yüzü kızarmadan, kızaracak yüzü yok zaten o ayrı mesele, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak, yazıklar olsun."

"Mitingler montaj" iddiasına imalı cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti mitinglerine ’montaj’ diyenlere seslenerek, montajı en iyi malum medyanın ve paralel yapının bildiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de partisinin mitingine katıldı. Erdoğan, konuşmasına Eskişehirliler’i selamlayarak başladı. Erdoğan, "Eskişehir pınardan ırmak olmuş denizden okyanus olmuş bugün taşmış. Eskişehir bugün bir başka güzelsin. Şimdi birileri çıkacak montaj diyecekler. Birileri çıkacak Eskişehir’de bu muhteşem tabloya bakacaklar fotoşop diyecekler.

Burada montaj var mı fotoşop var mı. Hadi bir montaj da siz yapın. Taşıma suyla değirmen döner mi Eskişehir. Gerçek bu gerçek. MHP’nin, CHP’nin genel başkanları onların yandaşı medya bunlara montaj derse siz de deyin ki çalış senin de olur. Bunlar çıldırıyor" dedi.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: "CHP’nin buradaki genel başkanı, artık yorulmuş bitmiş. Yaşı 70’i aşmış bundan sonra ne yapacak bu adam böyle? Bunun demokrasiyle hiç alakası yok ha. Belgelerle konuşacağım.

Tanıyın bu insanları. Demokrasinin şehri Eskişehir’e bunlar yakışmıyor, bunu tanıyın. Dört yılda beş yılda bir Ankara’dan çıkıyorlar gönülsüzce gelip buralarda miting yapıyorlar. Sonra AK Parti mitinglerine montaj diyorlar. Ey malum medya montajı en iyi siz bilirsiniz. Montajı en iyi siz bilirsiniz ey paralel yapı. Bizde montaj yok".

Editör: TE Bilişim