Sporun Başkenti Bornova Sporun Başkenti Bornova
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anneler Günü kutlamasına katıldı.

Pınarbaşı Mesta Restoran’da yemekte kadınlarla birlikte halay çeken Başkan Atila, “En değerleri varlığımız” dediği annelerin, Anneler Günü’nü kutladı.

Kadınları hep birlikte etkinlik yapmaya davet eden Başkan Olgun Atila, Bornovalı olarak öncelikle Bornova’yı tanımanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Özellikle ev kadınlarından sosyal ve kültürel alanlarda daha aktif olmalarını isteyen Atila, “Köylerimizi Homeros Vadisi’ni, Yeşilova Höyüğü’nü Dramalı Köşkü ve diğer tarihi yapılarımızı görelim. İlk olarak yanı başımızdaki tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıyalım.

Amacımız öncelikle Bornova’yı yaşamak” dedi.

Beşyol Köyü’nde 8 Haziran’da ilk kez bir kiraz festivali düzenleyeceklerini hatırlatan Atila, “Köylerimizi gidelim. Oralardaki doğal güzellikleri mutlaka görelim. Bu yolla yanı başımızdaki köylülerimize sahip çıkalım” diye konuştu.

Dernek Başkanı Medat Şenay ise Başkan Olgun Atila’ya etkinliklerine katılımı ve özellikle kadınlara yönelik projeleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim