Bornova Belediyesi’nden babalara destek programı Bornova Belediyesi’nden babalara destek programı
 Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Aykas, laboratuvarlarının bakım ve onarım çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Başkan Atila’ya plaket verdi. Aykas, Bornova Belediyesi’nin yaptıklarınızı görüyor ve gurur duyuyoruz. İlçemize, belediyemize alanımızla ilgili her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi. Başkan Olgun Atila ise bir üniversite kenti olan Bornova’da üniversitelerle işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi
Ortak akıl ilkesi ile çıktığı hizmet yolunda kentteki üniversitelerle de birlikte hareket eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya bir teşekkür de Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden geldi. Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Aykas, laboratuvarlarının tadilat çalışmalarına verilen destek nedeniyle Başkan Atila’yı ziyaret ederek, bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bölüm Başkan Yardımcısı Doç Dr. Bülent Çakmak ve Yrd. Doç. Dr. Ercan Gülsoylu’nun da bulunduğu ziyarette konuşan Aykas, “Bornova Belediyesi yaptığı çalışmayla çok önemli eksiklerimizi giderdi. Emek veren herkses teşekkür ediyoruz. Bu ilişki ve iletişimin artarak devam etmesini diliyoruz. Bornova Belediyesi olarak yaptıklarınızı görüyor ve gurur duyuyoruz. Biz de bu kentte yaşıyan bireyler olarak sizinleyiz. İlçemize, belediyemize alanımızla ilgili her türlü katkıyı vermeye hazırız” diye konuştu.

Başkan Olgun Atila ise bir üniversite kenti olan Bornova’da üniversitelerle işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. İmkanları ölçüsünde her zaman okullara destek verdiklerini, çeşitli projeleri üretirken oratk akıl ilkesi ile üniversitelerden de destek aldıkların ifade eden Başkan Atila, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Mevcut işbirlikleri daha da geliştirmeliyiz. Çünkü bu kentte birlikte yaşıyor ve birlikte yönetiyoruz. Bu çok anlamlı” dedi.
Editör: TE Bilişim