Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı
Ödemiş'in en eski camilerinden olan Büyük Camii ve Küçük Camii’nin imam ve cemaatinden oluşan kalabalık bir grup Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i tebrik ziyaretinde bulundu. Büyük Camii İmamı Mehmet Ali Çetin, Küçük Camii imamı İdris Akkuş ve çok sayıda din görevlilerinin bulunduğu grup, Başkan Mahmut Badem’e olan sevgisini dile getirdiler. Grup adına konuşma yapan Büyük Camii imamı Mehmet Ali Çetin; “Büyük camii cemaati başta olmak üzere Ödemiş’teki meslektaşlarımla sizi ziyaret ediyoruz. Önceleri olduğu gibi bundan sonra da hep sizin yanınızda olacağız. Sizleri de her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Rabbim sizin başarınızı daim etsin” dedi.

Başkan Mahmut Badem ise; “Her birinizle ayrı bir dostluğumuz, ayrı bir gönül bağımız var. Sizlerin desteğini almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin Ödemiş sevdalısı olduğunu, kentimiz için güzel şeyler yapılmasına katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Ayrıca, ziyarette din görevlileri Belediye Başkanı Mahmut Badem’e, kentimizdeki ibadet yerlerinin bakım ve onarımlarının yapılarak iyileştirilmesi, cami bünyesindeki tuvaletlerin 24 saat açık kalması gibi konularda taleplerini bildirdiler.

Editör: TE Bilişim