5 Yeni Muhtarlık Binası Açılıyor 5 Yeni Muhtarlık Binası Açılıyor
Karabağ Cumartesi gününü Sivas Kangal, Pazar gününü Giresun Görele Çanakçı ve Karabörk Derneği'nin düzenlediği "Karadenizliler Gecesinde’’ Bayraklılıları yalnız bırakmadı. 
Başkan Hasan Karabağ, Cumartesi günü Sivas Kangal Hamal Köyü Dernek Başkanı Murtaza Ağca'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 'Sivaslılar' gecesine katıldı. İzmir Sivas Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kemal Güneyli'nin de hazır bulunduğu gece Türkü dolu esintilerle devam etti. Sivaslılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabağ, "Atatürk Kurtuluş Savaşını başlatırken ilk önce Erzurum sonra Sivas'a geçti. O da Cumhuriyetin temellerini nerede atacağını çok iyi biliyordu. Sizlere güvendi. Sizler de bu güveni vatan savunmasını en iyi şekilde yaparak haklı çıkardınız. Törenlerinizde eksik olmayan iki unsur var. Biri ay yıldızlı Türk Bayrağı diğeri de Atatürk portresi. Sizlerin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Karabağ Pazar gününü ise Karadenizlilere ayırdı. Bayraklı Havuz düğün salonunda 10. Yıl marşıyla başlayan gece, yöresel sanatçıların türküleriyle, horonlarıyla devam etti. Giresun Görele Çanakçı ve Karabörk Dernek Başkanı Hasan Bebek, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Bebek "Bizi şimdiye kadar hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Karabağ’ı bizde 2014 seçimlerinde yalnız bırakmayacağız" diye ifade etti.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yapmış olduğu konuşmada, "Ay yıldızlı Türk Bayrağının sevdalıları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu ülkeyi masa başında bölmek var biliyorsunuz. Bu ülkeyi kanlarıyla canlarıyla kurtaran şehitlerimiz, dedelerimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırlarını hayatlarıyla ödediler. Sarıkamış’ta, Çanakkale’de, Sakarya’da ve Anafartalar’da ve en son 9 Eylül'de düşmanı denize dökerek bu ülkenin sınırlarını çizdiler. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Dost diye geçinenler geçmişte de olduğu gibi bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Ama ben bunlara şaşıyorum. Bayraklıda yapılan Anadolu gecelerine gelsinler. Erzurum’un, Sivas’ın, Karadeniz’in, Balıkesir’in gecelerine gelsinler. Gelseler ve görseler 'Biz bu ülkeyi bölemeyiz. Bunlar bir ölür bin doğarlar. Biz bin doğarız. Bayraklı'da bizim kurduğumuz kardeşlik köprüsü buradan Türkiye mesaj olsun. Alevisi, Sünnisi, Türkü, Kürdü, Karadenizlisi, Erzurumlusu, Sivaslısı ile biz bir bütünüz. Rengimizi Ay yıldızlı Türk Bayrağı'ndan, ismimizi bayraktan alıyoruz. Biz Bayraklıyıyız’’ diye konuştu.
Gecenin sonunda Dernek Başkanı Hasan Bebek katkılarından dolayı Başkan Hasan Karabağ’a plaket ve kemençe hediye etti.


Editör: TE Bilişim