Bayındır Festivalle Çiçek Açtı Bayındır Festivalle Çiçek Açtı
Miting için Bayındır’dan 130 otobüs, 80 özel araçtan oluşan bir konvoy tertip edildi. İzmir’in tek AK Partili Belediyesi olan Bayındır Belediyesi'nin, tertip ettiği konvoy sabah saatlerinde belediyenin önünde toparlanmaya başladı.

Konvoyla İzmir’e gelmek isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde Belediye binasının önünde toplanmaya başladılar. Davul ve zurnalar eşliğinde coşan vatandaşlar, miting konvoyunu karnaval alanına çevirdiler. Öğlen saatlerinde Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in gelmesiyle yola çıkan konvoy, mahalle aralarında dolaşmaya başladı. Başkan Kertiş, aracının üzerine çıkarak, balkonlarına ve kapılarına çıkan vatandaşları selamladı.

Muhalefetin, Türk milletinin AK Parti ve Başbakan Erdoğan sevgisini hala anlayamadığını ve anlamak istemediğini ifade ederek, "Gündoğdu'da toplanan 300-400 bin AK Parti ve Başbakanımız sevdalısının hepsinin bila istisna İzmir'de yaşadığını söylemek mümkün değil.

Elbette Manisa, Aydın gibi illerden gelenler olabilir. Ama o meydanda toplananların kahir ekseriyeti İzmirli idi. Biz de partimizin iktidarda olduğu tek ilçe Bayındırımız'dan 130 otobüsle ve yüzlerce özel araçla yola çıktık.

Bizim gibi İzmir'in 30 ilçesinden de insanımız oradaydı. Bu bir gövde gösterisi ve AK Parti'nin ayak sesleridir.

İzmir Binali Yıldırım başkanımızın yönetiminde çok daha güzel günlere gidecektir. Bu miting gösterdi ki, AK Parti iktidarı İzmir'de artık çok yakındır" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim