Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim” Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim”
Adalet Mahallesi’nden Başkan Hasan Karabağ’a büyük ilgi. Düzenlediği ev ve mahalle toplantılarında vatandaşlarıyla bir araya gelen Başkan Karabağ’ı akşam saatlerinde büyük bir kalabalık coşkuyla karşıladı. Vatandaşlarla selamlaşarak hatıra fotoğrafı çektiren Karabağ söz alarak Bayraklı Belediyesi yatırımlarından kentsel dönüşüme kadar akıllarda kalan tüm soruları cevapladı.
İLK YATIRIMLAR ADALET MAHALLESİ’NE
Bayraklı Belediyesi’nin ilk yatırımlarından birini Adalet Mahallesi’ne yaptıklarına dikkat çeken Başkan Karabağ, “İlk yaptığımız yatırımlardan biri kilitli parke taş oldu. Binlerce metrekare taş döşeyerek su baskınları başta olmak üzere birçok altyapı sorununu çözdük. Yeni birçok park ve bahçeyi hizmete soktuk. Geçtiğimiz hafta sonu mahallenizde 3. Deve Güreşleri Festivalini gerçekleştirdik. On binlerce vatandaşımıza bir geleneğimiz tekrar yaşatma fırsatı bulduk” dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM BÜYÜK FIRSAT"
Bayraklı Fuat Edip Baksı Mahallesi ve çevresini kapsayan yaklaşık 60 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm’ün başlayacağına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, şöyle devam etti: “Dönüşüm Bayraklı için büyük bir fırsat. İlk günden bu yana bu dönüşümün Bayraklı için vazgeçilmez bir seçenek olduğunu dile getirdik. Şimdi bölgeye ait yeni planlar çiziliyor. Sosyal yaşam alanları genişleyecek. Yollar genişleyip otoparklar yapılacak. Kazanan en başından bu yana Bayraklı halkı olacak. Vatandaşlarımızın evleri değerlenecek. Ve bu dönüşümde biz de Bayraklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız.”
Adalet Mahallesi’ne daha yapacakları çok şeyler olduğunu söyleyen Karabağ, toplantı sonunda mahalle halkının dilek istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Karabağ, mahallede dile getirilen isteklerin ivedilikle yerine getirilmesi için müdürlerine talimat vereceğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim