"Çiçeğin Başkenti" Bayındır'ın evleri kitap oldu "Çiçeğin Başkenti" Bayındır'ın evleri kitap oldu
Bayraklı Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan işçiler, sabahın erken saatlerinden itibaren şantiyede toplandı. Temizlik İşleri Şantiyesi'nde davul ve zurna eşliğinde halay çeken işçilere, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer önderliğinde toplanan partililer de katıldı.

Bayraklı Belediyesi
Başkanı Hasan Karabağ da, her 1 Mayıs’ta olduğu gibi yine işçileriyle bir araya geldi. Üçüncü kez bir işçi bayramını işçileriyle birlikte geçirdiğini söyleyen Başkan Hasan Karabağ, “1 Mayıs’a üç sözleşme yaparak girdik. Hizmet alımı, kadrolu işçi, memur ve sözleşmeli memur olarak İzmir’de en yüksek ücreti veren belediyeyiz. İşçinin alacağı ücret kurumu çökertmez. Şişirilmiş kadrolar, kötü yönetim ve gelirsizlik çökertir. Şube müdürlüğü haline getirilen ilçe belediyelerin durumunun değiştirilmesi lazım” dedi.

Başkan Hasan Karabağ, konuşmasının ardından davul zurna eşliğinde halay çeken işçilerin arasına karıştı. İşçilerle birlikte halay çekti. Bayraklı Belediyesi işçileri, şantiyedeki kutlamanın ardından mitinge katılmak üzere Gündoğdu Meydanı’na gitti.

Editör: TE Bilişim