Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim” Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim”
Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, Bayraklı Belediyesi birbirinden farklı etkinlikle çocuklara doyasıya bir bayram yaşattı. Şenlikte palyaço, jonglör ve sihirbaz gibi birçok sahne sanatçısı yer aldı. Ayrıca şenliğe katılan çocuklar yüz boyama, uçan balon, popcorn ve pamuk şekeri gibi hizmetlerden ücretsiz faydalandı.

Bayraklı belediyesi başkanı Hasan Karabağ’da çocuk bayramında onları yalnız bırakmadı. Burada yaptığı konuşmada çocuklara seslenen Başkan Karabağ, “Hepinizin gözlerinizden öpüyorum. 23 Nisan 1920'de TBMM açılışı ile çocuklara armağan edildi. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. Havanın kararmasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi çocuk korosu sahne aldı. Çocuklar birbirinden güzel eserleri seslendirirken hem eğlendi hem eğlendirdi.

KÜÇÜK BAŞKAN, OKULUNA EK BİNA İSTEDİ
Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yerine Zeynep İlhan isimli ilköğretim okulu öğrencisi oturdu. Başkan Karabağ’dan, okulu Vali Kemal Şentürk İlköğretim Okulu için yeni ek bina istedi. Bayraklı ilçesindeki tüm okullara yardım eden Başkan Karabağ, Zeynep İlhan’a da okulluyla ilgileneceğini sözünü verdi. Bayraklı’da eğitim destekleri, burs ve sınav hazırlık kurslarını vermeye devam edeceklerini belirten Karabağ, çocuklar için her türlü eğitim, spor ve sosyal tesis yatırımlarının da hız kesmeden süreceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim