Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim” Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim”
Fuar açılışını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş kestikleri kurdeleyle gerçekleştirdi. 7 tesisi ile fuarda büyük ilgi gören Bayraklı Belediyesi standını Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da Başkan Karabağ ile birlikte ziyaret etti.
Yeni kurulan bir belediye olmasına karşın Bayraklı Belediyesi’nin kısa zamanda büyük işler başardığına dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Bayraklı ve Karabağlar gerçekten mucize yarattı. Ekonomik sıkıntılar ve kadrolaşmada sorunları varken, herkes başarısız olmalarını beklerken başardılar. Ben her zaman söylüyorum. İzmir’in yıldızı kim derseniz ben 2 kişiyi örnek gösteriyorum. Biri Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm diğeri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dır. Fuara 7 tesisle katılmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Bayraklı Belediyesi'ni yeni evlenen çiftler gibi düzenlediklerine belirten Başkan Hasan Karabağ, “Gerçekten hiçbir şeyimiz yoktu. Her şeyi sıfırdan hallettik. Bu fuara katılan çiftler her ihtiyaçlarını tek bir firmadan halledebiliyor. Keşke bizim de böyle imkanlarımız olsaydı” dedi.
Bayraklı Belediyesi, 2 tanesi Havuz Düğün Salonu ve Gümüşpala’da olmak üzere Dünya Barış Anıtı, Ümit Boz ve Postacılar tesislerini fuarı ziyarete gelenlerin ilgisine sundu. Birbirinden güzel tesisleri ve sundukları avantajlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi standı, 17 Mart’a kadar açık kalacak.
Editör: TE Bilişim