Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL. Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL.
 Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı’nın merkezinde ve ulaşım akslarının tam ortasında yapılacak olan yeni hizmet binası herkese hayırlı olsun” dedi.
Projesi ve ruhsatı tamamlanan yeni hizmet binası için eski nikah sarayı ve çevresi aylar öncesinden yıkılarak, yapılacak çalışmalar için hazır hale getirilmişti. Hizmet Binası için yarın Osmangazi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda, saat 10.30’da ihale yapılacak. İhale süreci İzmir’deki tüm yerel televizyon kanallarından canlı olarak yayınlanacak.
Başkan Hasan Karabağ, “Eski Nikah Salonu’nun bulunduğu bölgeye 11 bin metrekare kapalı alana sahip, dört kat yer altında, sekiz katı yer üstünde belediye hizmet binası yapacağız. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Bayraklı merkezine hâkim bir nokta. Metro, otobüs ve vapur iskelesine gibi ulaşım akslarına yakın. 31 Ekim tarihinde Belediye Hizmet binası için ihaleye çıkılacak. Temelini atıp yapmak bize nasip olacak” diye konuştu.
Projesi ve ruhsatı hazır olan hizmet binası için ihale sürecine gelindiğini belirten Başkan Hasan Karabağ, açıklamalarını, "150 araçlık otoparkı olan, teknolojik, son model ısıtma ve havalandırma sistemlerinin bulunduğu, dış cephesinin güneş enerjisinden faydalanabildiği bir hizmet binası olacak. Şu an kullandığımız Osmangazi Hizmet Binası engellilere rehâbilitasyon merkezi olarak, Çamkıran Hizmet Binası da sağlık müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek” şeklinde bitirdi.

İzmir haberleri
Editör: TE Bilişim